-If I was a fish I would drown.-

Sunday, January 22, 2006

Ceska zviratka

Ranni zkouska byla spise ospala. ta na generalce byla trosku rekneme.. no nastvana.. Thomas se nejprv ukazal a pak uz vubec ne, takze jsem hledala pianistu.. Ale co se tyce peveckych vykonu ceskeho sboru,tak to vyslo, to jo. thomas prisel ke konci naseho vystoupeni na generalce, myslim, ze mu stacilo se na me podivat a bylo mu to jasny.. ;-) Takze jsme pak sli k nim na pokoj, vypili asi litr ovocneho caje a povidali si. Ptala jsem se ho, jake slovo ho napadne, kdyby mel popsat ceskou kulturu, tak jak ji poznal on. A on rekl "pohostinnost". :-)
Od osmi byla show.. Moc pekna! Line-dancing (jakozto typicka vec ze severni ameriky), pomada, pisne z celeho sveta, balkansky tanec, scenka o Britech jak pijou caj.. a samozrejme CESKA PISNICKA :-) Ktera mela obrovsky uspech, protoze moji spoluzaci se zaslouzili o vyborne provedeni zvirecich zvuku a muj ucitel biologie tomu dodal smrnc.
cele ceske vystoupeni mam na videu, ve spatne kvalite, ale donutim thomase, aby to dal nekam na net a pak sem dam odkaz, ju?
Na party jsem vcera byla jenom chvilicku, nejak me to nebavilo. Tak jsme se s Thomasem divali na "Spirited away" zajimavej japonskej animovanej film. thomasuv oblibenej a prave proto, ze ho videl tolikrat, tak usinal, no co si budem povidat, usnul a vzbouzel se jen na ty lepsi kousky toho filmu.. ja jsem usnula taky, ale spis vycerpanim a nedostatecnym porozumenim nad tim filmem, ale aspon na konec jsem se vzbudila, takze vim, jak to dopadlo, i kdyz nemam paru proc :-)
Dneska tu krasne snezi a ja padim na zkousku s divadlem STERK,ve dvanact hrajem,
tak pa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home