-If I was a fish I would drown.-

Thursday, March 30, 2006

Narozeninova sprcha

Tak dneskem pocinaje jsem vstoupila do sveta devatenactiletych :-) College tradice me neminuly, i kdyz se vsechno odehralo trochu vtipneji, nez bych ocekavala. Tradici je vzit oslavence o pulnoci do budovy jmenem hoegh, osprchovat ho a zazpivat svetoznamy nestarnouci slagr happy birthday :-) kolem jedenacte se na me vrhla Karina, Boris a Tiina: ’kdybys ciste teoreticky mela narozeninovou party, koho bys tam chtela mit?’ a byl mi predhozen ’ciste teoreticky’ seznam lidi.. par jsem pridala.. a netusila co se bude dit dal.
Kratce pred pulnoci me Nana (spolubydlici) vzala na delsi prochazku a pak me dovedla do Hoeghu… Uplne me to vzalo.. bylo tam tolik lidi!! Nejprv vsichni zazpivali happy b-day, nacez me Boris a Cheryl nahnali do sprchy a poradne jsem to odnesla.. a zatimco se ke me valili davy gratulantu a objimali me, tak mi v pozadi kamaradi zpivali cesky Kravy, kravy, jak si vlastne povidate :-)
Pak jsem dostala spoustu pranicek, svicek, cokolad.. a jeden specialni darek z finland house c. 203 – kamaradim tam se ctyrma z peti kluku.. a obcas kdyz prijdu, tak mame takovej souboj, vetsinou prohraju a skoncim na zemi a oni na me splichaji sve parfemy.. takze pak smrdim jako nejakej dzentlmen :-) K narozeninam jsem od nich dostala SVOJI VLASTNI salu navonenou vsema parfemama, ktere v pokoji nasli a ted ji mam povinne tyden nosit.. no potes.. jsem zvedava, kdy omdlim :-)
Zitra(ctvrtek) me pry ceka ta teoreticka party.. vsichni dneska v hoeghu rikali, ze tahle oslava byla jen spicka ledovce.. tak vazne nevim, co mam cekat.
Na pokoji me cekalo hafo kokosovych kouli a obrovitanske prani, asi ho prilepim na strop, na zdi uz nemam misto :-D
Ted sedim s Thomasem v ucebne matiky a pracujeme na nasich seminarkach do rozvojovych studii.. uz me to docela vytaci.. snad to brzy dokoncim, i kdyz teda konec v nedohlednu..
Zitra ma svitit slunicko.. juhuu :-) a taky cekam maly paklik z domova.. juhuu :-)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home